Schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn

Schoonheidssalon Fair Beauty in Alphen aan den Rijn is een salon aan huis met een informele sfeer waar persoonlijke aandacht en huidverbetering op een zo natuurlijk mogelijke manier centraal staan. Je kunt hier terecht voor gezichtsbehandelingen voor alle mogelijke huid condities. Ook de cosmetische bindweefselmassage is een absolute aanrader.

Schoonheidssalon Alphen aan den RijnWil jij graag wat extra’s voor je huid doen en natuurlijke huidverbetering ervaren? Dan is een cosmetische bindweefselmassage echt iets voor jou. 

Ervaar je zelf een huidprobleem zoals een droge huid, puistjes, ontstekingen, een gevoelige huid, pigmentvlekjes of wil je graag je ouder wordende huid goed verzorgen? Bij schoonheidssalon Fair Beauty vind je overal een antwoord op. Wij bieden naast de cosmetische bindweefselmassage nog veel meer heerlijke gezichtsbehandelingen aan. 

In de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor diverse behandelingen. Deze zijn onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk:

  • Huidverbetering en onderhoud

Je ervaart een specifiek huidprobleem of je wilt je huid graag goed onderhouden om huidproblemen te voorkomen.
Dan kies je voor één van deze behandelingen. In de salon wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van Medik8. Deze producten bevatten alle relevante werkstoffen die nodig zijn voor een stralende huid.

  • Wellness

Je bent toe aan pure ontspanning. Je ervaart stress en hebt een momentje nodig om helemaal tot jezelf te komen. Kies dan voor een Wellness behandeling waarin je helemaal kunt opladen.

  • Wimpers en wenkbrauwen

Ook is het mogelijk je wenkbrauwen en/of wimpers te laten verven. Je wenkbrauwen epileren of harsen kan natuurlijk ook. Dit onderdeel is los te boeken of in combinatie met één van de gezichtsbehandelingen.

Ben jij op zoek naar een fijne schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn waar je terecht kunt voor huid verbeterende én ontspannende behandelingen op een zo natuurlijk mogelijke manier? Maak dan snel een afspraak en hopelijk zie ik je binnenkort in de salon.