MEDIK8 - A BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk met een toewijding aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de allerbeste ingrediënten op de juiste sterkte die ook écht iets voor jou doen. Aan ieder huidprobleem is gedacht en zijn na intensief onderzoek mooie producten verkrijgbaar die aansluiten bij jouw huidbehoefte.

CSA filosofie

De missie van Medik8 is om iedereen te helpen een stralende huid voor het leven te krijgen. Daarvoor heeft Medik8 de CSA filosofie ontwikkeld.

Deze CSA filosofie houdt in dat je iedere dag in de ochtend Vitamine C aanbrengt op je huid, daarna een SPF tegen zonschade en in de avond een product met vitamine A. Dit is dé manier om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

WAARDEN VAN MEDIK8
KIRSTEN OVER MEDIK8

“Na mijn eerste bezoek aan Medik8 was ik gelijk verkocht. Een fantastisch bedrijf met fantastische mensen die allemaal werken vanuit dezelfde filosofie. Ik wist dat dit het merk is waar ik mee wil werken!

Graag ontmoet ik je binnenkort in de salon om de heerlijke producten van Medik8 te ervaren. Alle Medik8 producten zijn te koop en te bestellen bij Fair Beauty.”

PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHT
C-TETRA
Vitamine C Serum

Herstel de glans en bestrijd zichtbare tekenen van huidveroudering met C-Tetra, een superlicht, dagelijks vitamine C-serum dat een gemakkelijke toegang biedt tot de CSA-filosofie.

Ideaal om ’s ochtends te gebruiken in combinatie met Advanced Day Total Protect en ’s avonds met een vitamine A-product dat past in de kernfilosofie van Medik8 – vitamine C plus zonbescherming in de ochtend, vitamine A ’s nachts.

Vitamine C kan diep in de huid dringen en de collageenproductie in fibroblasten stimuleren, hetgeen leidt tot een compactere extracellulaire matrix om fijne lijntjes en rimpels op te vullen voor een gladdere huidteint. Een multifunctionele oplossing voor een heldere en stralende huid.

ADVANCED DAY TOTAL PROTECT
Beschermende dagcrème

Advanced Day Total Protect biedt bescherming tegen vervuiling, anti-infrarood-werking, anti-A.G.E en anti-blauwlicht-technologie, naast SPF 30 en 5* UVA-bescherming. Alles in een lichtgewicht vochtinbrengende crème.

Ideaal voor gebruik in de ochtend in combinatie met een C-Tetra serum. Gebruik in de avond, een van onze Crystal Retinals om in de kernfilosofie van Medik8 te passen. Vitamine C en zonbescherming in de ochtend, vitamine A ‘s nachts.

Een krachtige combinatie van ingrediënten om te beschermen tegen alle oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Advanced Day Total Protect is de perfecte moisturizer om te combineren met vitamine C-serums voor de ultieme ochtendbescherming gedurende de dag.

RETINOL 6TR INTENSE
Vitamine A Serum

Een lichtgewicht vitamine A-serum dat de huidteint en huidtextuur verfijnt om fijne lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen terwijl u slaapt. Vitamine A is het meest effectieve ingrediënt in anti-aging. Dit ingrediënt brengt een ongelijkmatige huidteint in balans en zuivert poriën voor een heldere teint.

Het innovatieve serum is ontwikkeld metTime Release Technologie en laat retinol ’s nachts geleidelijk in de huid inwerken, waardoor ongewenste irritatie en droogheid worden voorkomen. Retinol TR+ Intense is versterkt met climbazole, waarvan is bewezen de resultaten en anti-verouderings- voordelen van vitamine A te versterken zonder de irritatie te verhogen.

De formule bevat eveneens squalane, een diep hydraterend ingrediënt dat speciaal is geselecteerd om ervoor te zorgen dat de huid direct glad en zacht blijft.

Fair Beauty Cadeaubon

Wil je iemand verwennen en zoek je een leuk cadeau? Een cadeaubon van Fair Beauty biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag je cadeau geeft. De cadeaubon kun je ophalen in de salon.

Fair Beauty

Aarhof 3

2406BT Alphen aan den Rijn

+31 6 11 62 53 13

info@fairbeautyalphen.nl

Fair Beauty schoonheidssalon Alphen aan den Rijn cadeaubon
Fair Beauty Cadeaubon

Wil je iemand verwennen en zoek je een leuk cadeau? Een cadeaubon van Fair Beauty biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag je cadeau geeft. De cadeaubon kun je ophalen in de salon.