Gezichtsbehandeling Alphen aan den Rijn

Ervaar je een specifiek huidprobleem? Heb je last van puistjes, een droge huid, is je huid gevoelig of wil je graag je ouder wordende huid goed verzorgen? En vind je het fijn als dit gebeurd op een natuurlijke manier? Dan ben je bij schoonheidssalon Fair Beauty aan het juiste adres.

Bij schoonheidssalon Fair Beauty in Alphen aan den Rijn staat zo een natuurlijk mogelijke huidverbetering centraal en wordt er gewerkt met hoogwaardige producten van Medik8.

Waarom is een gezichtsbehandeling belangrijk?

Je huid heeft vaak veel te verduren. Weersveranderingen, zon, weinig slaap, ongezonde voeding. Een gezichtsbehandeling is een goede manier om jouw huid een oppepper te geven en te voeden met werkzame stoffen zodat ze weer optimaal voor je aan het werk kan.

Wat wordt bedoeld met huidverbetering?

Gezichtsbehandeling Alphen aan den RijnHiermee wordt bedoeld dat een specifiek probleem aangepakt wordt bij de kern. Behalve alleen de buitenste huidlaag te hydrateren gaan uitgebreid onderzochte ingrediënten dieper de huid in en geven daar signalen af aan de cellen. Op deze manier worden cellen bijvoorbeeld aangespoord om meer elastine en collageen voor jou aan te maken. Stofjes die nodig zijn om jouw huid er stralend en jeugdig uit te laten zien. Huidverbetering is ook mogelijk d.m.v. een cosmetische bindweefselmassage. Benieuwd wat dat is, lees er hier meer over.

Gezichtsbehandeling Alphen aan den Rijn

Bij Fair Beauty in Alphen aan den Rijn zijn de behandelingen onderverdeeld in 3 onderdelen, namelijk:

  • Huidverbetering en onderhoud

Je ervaart een specifiek huidprobleem of je wilt je huid graag goed onderhouden om huidproblemen te voorkomen. Dan kies je voor één van deze behandelingen. In de salon wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van Medik8, een professioneel cosmeticamerk met passende producten voor ieder huidtype en huidwens.

  • Wellness

Je bent toe aan pure ontspanning. Je ervaart stress en hebt een momentje nodig om helemaal tot jezelf te komen. Kies dan voor een Wellness behandeling waarin je helemaal kunt opladen.

  • Wimpers en wenkbrauwen

Ook is het mogelijk je wenkbrauwen en/of wimpers te laten verven. Je wenkbrauwen epileren of harsen kan natuurlijk ook. Dit onderdeel is los te boeken of in combinatie met één van de gezichtsbehandelingen.

Om je huid zo goed mogelijk te verzorgen is het belangrijk dat je producten gebruikt die passen bij jouw huid. Wil je hier graag advies over, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek.

Waar bestaat een gezichtsbehandeling bij Fair Beauty uit?

Bij een gezichtsbehandeling wordt altijd gestart met een dubbele reiniging, de huid wordt d.m.v. een enzym peeling ontdaan van de dode huidcellen. Alle werkzame stoffen die hierna volgen kunnen hierdoor beter in de huid opgenomen worden.
Afhankelijk van welke behandeling wordt er meestal vervolgd met een dieptereiniging waarbij onzuiverheden verwijderd worden. Eventueel worden de wenkbrauwen geëpileerd of geharst. Daarna is het tijd voor een gezichtsmasker vol met werkzame stoffen om jouw huid een boost te geven en tijdens het masker kun je genieten van een ontspannende schoudermassage. Als afsluiter wordt je huid verzorgd met een dag- of nachtcrème.
Bekijk welke gezichtsbehandeling bij je past en maak een afspraak in de salon.

Hoe vaak is een gezichtsbehandeling nodig?

Voor echte huidverbetering is het advies om eens in de 4 tot 6 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan. De reden hiervan is dat regelmaat gewoon betere resultaten geeft. Net zoals wanneer je gaat sporten dit ook alleen effect heeft wanneer je het vaker doet. En wanneer je iedere maand voor een gezichtsbehandeling komt, krijg je maar liefst 15% korting op de behandeling naar keus.

Naast een gezichtsbehandeling in de salon is het ook belangrijk hoe jij je huid thuis verzorgd. Goede huidverzorging is een investering. Met aandacht en consequentie kun jij je huid transformeren en optimaal verzorgen. Hierover adviseer ik je heel graag wanneer je langskomt in de salon in Alphen aan den Rijn.

Ben jij op zoek naar een fijne schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn waar je terecht kunt voor huid verbeterende én ontspannende behandelingen op een zo natuurlijk mogelijke manier? Maak dan snel een afspraak en hopelijk zie ik je binnenkort in de salon.