Cosmetische Bindweefselmassage in het gezicht – dé massage voor natuurlijke huidverbetering

Een geweldige manier om jouw huid echt een boost te geven is het ondergaan van een cosmetische bindweefselmassage. Dit is een intensieve massage van het gezicht, hals en decolleté waarbij de doorbloeding gestimuleerd wordt en jouw cellen weer optimaal voor je aan het werk gaan en op die manier voor echte huidverbetering zorgen.

Waarom een cosmetische bindweefselmassage?

Wanneer onze huid begint met huidveroudering, en dat begint al vanaf je twintigste, beginnen je cellen minder goed te werken. Je huid kan dan wel wat ondersteuning gebruiken bij het aanmaken van collageen en elastine, dit zijn stofjes in de cellen die ervoor zorgen dat de huid er zo lang mogelijk jeugdig en gezond uit ziet. En dat is precies wat een bindweefselmassage voor jou doet.

Wat kun je verwachten van een cosmetische bindweefselmassage?

Bindweefselmassage gezichtHier een aantal voordelen van een bindweefselmassage voor jou op een rij:

  • Meer doorbloeding in je gezicht
  • Strakkere kaaklijn
  • Huid wordt steviger
  • Minder onzuiverheden
  • Egalere teint in het gezicht
  • Littekens vervagen
  • Rimpels worden minder diep
  • Gezonde glow

Hoe vaak moet je een cosmetische bindweefselmassage doen?

Een cosmetische bindweefselmassage kun je als een losse behandeling ondergaan voor een fijne oppepper voor je gezicht of je kunt kiezen voor een bindweefselmassage in kuurverband. Net zoals één keer sporten weinig verbetering geeft voor je lichaam is dit ook zo met behandelingen voor het gezicht. Voor échte huidverbetering is het belangrijk de behandeling consequent te ondergaan. Na de kuur is het advies om de behandeling ongeveer één keer per maand bij te houden voor optimaal resultaat.

Wil jij er ook graag zo lang mogelijk jeugdig uit blijven zien of zou je graag iets verbeteren aan je huid dan is een bindweefselmassage zeker iets voor jou!

Maak vandaag nog een afspraak of bekijk de website voor meer informatie