COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

FAIR BEAUTY HEEFT IETS NIEUWS: COSMETISCHE BINDWEEFSEL MASSAGE!

Deze intensieve massagetechniek wordt ook wel de sportschool voor de huid genoemd. Waarom? Omdat het je huid in vorm houdt. Vanaf je 20e levensjaar is je huid eigenlijk al bezig te verouderen. Dat is in het begin aan de buitenkant nog niet zo zichtbaar. De veroudering speelt zich af in je cellen. Klinkt best heftig, toch?

Gelukkig kun je er van alles aan doen om dit proces zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen. Een van de meest effectieve  manieren om dit te doen, zonder cosmetische ingrepen, is om met regelmaat een cosmetische bindweefselmassage te ondergaan. Een super intensieve en effectieve massage van het gezicht die geschikt is voor ieder huidtype.

Dus staat mooi ouder worden ook op jouw wensenlijstje? Dan is cosmetische bindweefselmassage echt iets voor jou!

WAT IS COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE?

Een cosmetische bindweefselmassage is een super intensieve en effectieve manier van masseren van het gezicht en decolleté.

Door het oppakken van de huid en deze uit te rollen stimuleer je je cellen om weer optimaal voor je aan de slag te gaan. Je stimuleert intens je doorbloeding, waardoor voedingsstoffen je cellen (weer) kunnen bereiken en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Met als resultaat een stevige, gezonde en stralende huid!

Video afspelen

COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE BIJ FAIR BEAUTY

FAIR BEAUTY KUUR

Voor langdurige huidverbetering kun je kiezen voor een behandeling in kuurverband. Gedurende 5 of 6 weken kom je 1 of 2 keer per week in de salon met als resultaat een stralende en stevige huid met een mooie egale kleur.

Na een behandeling in kuurverband is het aan te raden de cosmetische bindweefselmassage regelmatig te blijven herhalen. Voor optimaal resultaat 1 keer per maand en de intensieve kuur 1 keer per jaar.

MAANDABONNEMENT +

Wil je je huid graag met regelmaat intensief laten verzorgen? Of wil je je mooie stralende huid behouden na een behandeling in kuurverband? Dit kan extra voordelig met een Maandabonnement +.

Je krijgt dan iedere maand een bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté. Ook je wenkbrauwen worden mooi in model gebracht en als afsluiter kun je genieten van een masker en een ontspannende massage.

LOSSE BEHANDELING

Wil je je huid wat extra's geven, heb je een leuk feestje of andere bijzondere gelegenheid waarvoor je er extra stralend uit wilt zien? Dan is een cosmetische bindweefselmassage iets voor jou.

Zelfs al na 1 behandeling is het resultaat duidelijk zichtbaar. Voor het beste resultaat wordt er gemasseerd met 100% natuurlijke, biologische oliën passend bij jouw huidtype. Kom het ervaren en zie wat het voor jouw huid doet!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefsel is ook wel te vergelijken met cement tussen de stenen van een huis. Het bevindt zich overal in je lichaam en heeft een aantal verschillende functies. Het houdt je organen en botten op z’n plek en zorgt ook voor isolatie van je wonderlijke lichaam. 

Je lichaam bestaat voor het grootste deel uit bindweefsel. Bindweefsel bestaat voornamelijk uit elastine en collageen. Hier heb je vast al wel eens van gehoord. Deze stofjes zorgen ervoor dat onze huid haar stevigheid heeft. Maar vanaf ons 20e levensjaar verminderd de aanmaak van deze twee stofjes met als gevolg huidverslapping. Door je een diepe bindweefselmassage te geven ga ik je cellen weer stimuleren om  meer collageen en elastine aan te maken, met als resultaat dat je huid lekker soepel en stevig blijft/wordt.

Wist je bijvoorbeeld dat rimpels verklevingen van de opperhuid aan de onderhuid zijn? Deze ontstaan door te weinig doorbloeding. Hierdoor kunnen er niet genoeg voedingsstoffen naar je cellen toe, waardoor je cellen dus niet optimaal kunnen functioneren. Want bloedtoevoer betekend aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Een goede doorbloeding staat dus eigenlijk gelijk aan een gezonde huid. Dit is ook de reden waarom de cosmetische bindweefselmassage geschikt is voor een huid vanaf 20 jaar. Een goede doorbloeding heeft namelijk een positief effect op bijna iedere huid.

Cosmetische Bindweefselmassage is een methode om op een natuurlijke manier je huidconditie echt te verbeteren. Het eerste wat mensen vaak vragen wanneer ik vertel over een Cosmetische bindweefselmassage is: “dat is toch heel pijnlijk?”

Het antwoord is, dat dit per persoon enorm verschilt. Je kunt plekken op je gezicht, hals of décolleté hebben waar het inderdaad gevoelig is of zelfs pijnlijk. Het ligt eigenlijk ook aan je pijngrens en hoe soepel je in je vel zit. Maar zoals met zoveel dingen, weet je het voor jezelf pas als je het een keer ervaren hebt. Er zijn ook veel mensen die de behandeling als prettig ervaren. Je hebt direct het gevoel dat er iets gebeurd en dat je huid in actie komt. Je voelt letterlijk dat je losser in je vel komt te zitten. Er is dan ook na één behandeling al resultaat te zien.

Bij de cosmetische bindweefselmassage pak ik de huid op en rol deze uit. Het lijkt een beetje op het kneden van deeg. Het is heel anders dan een ontspanningsmassage. Ik ga de huid juist activeren en dat voel je. Ik maak letterlijk de opperhuid los. Er ontstaat direct doorbloeding, dus na een behandeling is de huid vaak rood gekleurd. Het zou ook kunnen dat er wat rode puntjes ontstaan, maar deze trekken na een dag of twee vanzelf weer weg. Als je de behandeling voor het eerst gaat doen, is het dus goed hier rekening mee te houden. Op plekken waar wat meer spanning staat, bijvoorbeeld het aanhechtingspunt van je onderkaak, is het vaak wat gevoeliger. Maar als je daarna het resultaat ziet, ben je dat zo weer vergeten.

Cupping is een hele oude, effectieve manier om de huid vacuüm te trekken waardoor er intense doorbloeding ontstaat. Als je gelijk bang bent dat je met blauwe plekken de deur uit loopt, kan ik je geruststellen. Doordat ik bij deze behandeling de cups (kleine silicone zuignapjes) constant in beweging houd, wordt er bloed naar de bovenste laag van je huid getrokken. Eerder heb ik al verteld dat doorbloeding het belangrijkste onderdeel van deze behandeling is en waarom. Cupping versterkt dit effect. Daarom is het ook een extra effectieve behandeling.

Het antwoord op deze vraag is voor iedreen verschillend. Het ligt aan de conditie van je huid en wat je ermee wilt bereiken. Eerder noemde ik de cosmetische bindweefsel al de sportschool voor de huid.

Hoe graag ik het ook zou willen, is af en toe iets aan lichaamsbeweging doen niet genoeg om in shape te komen. Zo is het voor de huid ook niet anders. Wil je echte huidverbetering, dan zul je daar in moeten investeren.

Voor het optimale resultaat is het advies om een kuur te doen van twee keer per week voor 5 weken lang. Eén keer per week kom je dan voor 40 minuten of  50 minuten en de andere keer in dezelfde week kom je voor 20 minuten om de huid weer even los te maken. De huid heeft namelijk de neiging om vrij snel weer vast te kleven. Zeker als de conditie van de huid niet optimaal is.

Om dit resultaat vast te houden is het advies om het één keer per maand of om de 6 weken bij te houden. Waarbij een keer in de maand natuurlijk optimaal is. Eén keer per jaar kan de intensieve kuur herhaald worden.

Wil je je huid alleen een goede oppepper geven? Dan is deze behandeling op zichzelf ook zeker een aanrader.

Na een behandeling in kuurverband zul je merken dat je huid steviger is, je meer kleur in je gezicht hebt, je huid meer straalt en je rimpels minder diep worden. Doordat de doorbloeding enorm gestimuleerd wordt, krijgt je huid voedingsstoffen en het resultaat hiervan is dat je huid er egaler en gezonder uitziet. Eventuele littekens zijn minder zichtbaar.

Leuke behandeling om te ondergaan als je binnenkort een feestje of spannende afspraak hebt. Of gewoon om jezelf te verwennen met een mooie, stralende huid.

Cosmetische bindweefselmassage is voor bijna iedereen vanaf ongeveer 20 jaar die zijn/haar huid goed wil verzorgen zeer geschikt. Hoe vroeger je begint, hoe meer je de cellen al aan het stimuleren bent zich optimaal te gedragen. Maar deze bindweefselmassage kent nog andere voordelen die niet allemaal gericht zijn op het cosmetische aspect.

Hier alles op een rij waar cosmetische bindweefselmassage voor ingezet kan worden:

– Rimpels
– Bleke huid/weinig doorbloeding
– Littekens
– Acné huid (zonder actieve ontstekingen)
– Vale huid (bijv door roken)
– Knarsentanden
– Hoofdpijn
– Als voor- en nabehandeling bij een cosmetische ingreep
– Preventief voor alle huidtypen

Fair Beauty Cadeaubon

Wil je iemand verwennen en zoek je een leuk cadeau? Een cadeaubon van Fair Beauty biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag je cadeau geeft. De cadeaubon kun je ophalen in de salon.

Fair Beauty

Aarhof 3

2406BT Alphen aan den Rijn

+31 6 11 62 53 13

info@fairbeautyalphen.nl

Fair Beauty schoonheidssalon Alphen aan den Rijn cadeaubon
Fair Beauty Cadeaubon

Wil je iemand verwennen en zoek je een leuk cadeau? Een cadeaubon van Fair Beauty biedt de uitkomst! Je kunt zelf aangeven wat voor behandeling of welk bedrag je cadeau geeft. De cadeaubon kun je ophalen in de salon.